FAQ

Veelgestelde Vragen

Mijn betaling is mislukt. Wat zal ik doen?

Als uw betaling is mislukt nadat u de betalingsprocedure heeft doorlopen, ontvangt u een melding. We raden u aan eerst de volgende dingen te proberen: uw cookies en cachegegevens verwijderen, een andere browser gebruiken of een andere betaalmethode gebruiken. Als dit niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice: support@janelushka.com

Staat het aankoopbedrag op uw bankafschrift, maar lijkt de bestelling toch mislukt? Neem direct contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen met het screenshot van de betaling naar support@janelushka.com, zodat we kunnen beginnen met het verwerken van je bestelling.

Is het veilig om online te betalen bij Jane Lushka?

Bij ons bestellen is altijd veilig. De privacy en de veiligheid van uw gegevens hebben bij ons de hoogste prioriteit. We gebruiken SSL-technologie (Secure Socket Layer). Bovendien zullen zowel wij als de bank / PayPal elke klant valideren en goedkeuren om de veiligheid te behouden.

Bezorgen

Waar is mijn bestelling?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details en het trackingnummer die u kan gebruiken om de verzending te volgen viahttps://janelushkanl.loopreturns.com/#/ .

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor alle EU-landen geldt een gratis verzending voor bestellingen van meer dan €149,95

Standaard levering 3-5 werkdagen - 4,95 €

Express levering 1-2 werkdagen - 9,5- €

De rest van de wereld:

Standaard levering 3-5 werkdagen - 12,95 €

Express levering 1-2 werkdagen - 19,95- €

Category

Question?

Answer?